- -2 căpățâni de salată verde tăiată subțirel, mai către fideluță
- -5-6 ridichi și ele fideluțizate,
- -3 legaturi ce ceapă verde cu frunze cu tot taiate în rondele subțiri
- -2 legături de usturoi verde cu frunze cu tot tăiate in rondele subțiri
- -2-4 morcovi dați pe răzătoarea mică-mică, o parte tăiați fideluță; portocaliul de diferite forme dă bine în salată
- -2 mere ionatane (de preferință) sau roșii la culoare ptr ca sunt mai acrișoare, tăiate in cubulețe de 1cm,
- -4 castraveți potriviți(10-12cm lungime) tăiați în patru si feliați subțire,
- -4 felii de salam Victoria (sau vânătoresc, sau orice fel doriți) de 6-8cm în diametru, groase de 1cm și tăiate în cubulețe de 1cm,
- 4-5 felii de brânză telemea mai veche ( ptr ca nu se împrăștie în salată, rămân întregi cubulețele) tăiate in cubulețe. Am pus o dată și brânză de burduf
- – 100-150 ml (poate chiar 200ml dacă vreți ca salata sa alunece mai ușor pe gât) ulei de floarea soarelui sau de măsline, după cum ai dispoziție.
- -4 pătlăgele roșii mai tari tăiate în dimensiuni apropiate de cubulețele de brânză si salam.
Citește mai mult
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu