vineri, 15 mai 2020

Salata ,,a la moi” cam cu detoate

  • -2 căpățâni de salată verde tăiată subțirel, mai către fideluță
  • -5-6 ridichi și ele fideluțizate,
  • -3  legaturi ce ceapă verde cu frunze cu tot taiate în rondele subțiri
  • -2 legături de usturoi verde cu frunze cu tot tăiate in rondele subțiri
  • -2-4 morcovi dați pe răzătoarea mică-mică, o parte tăiați fideluță; portocaliul de diferite forme dă bine în salată
  • -2 mere ionatane (de preferință) sau roșii la culoare ptr ca sunt mai acrișoare, tăiate in cubulețe de 1cm,
  • -4 castraveți potriviți(10-12cm lungime) tăiați în patru si feliați subțire,
  • -4 felii de salam Victoria (sau vânătoresc, sau orice fel doriți) de 6-8cm în diametru, groase de 1cm și tăiate în cubulețe de 1cm,
  • 4-5 felii de brânză telemea mai veche ( ptr ca nu se împrăștie în salată, rămân întregi cubulețele) tăiate in cubulețe. Am pus o dată și brânză de burduf
  • – 100-150 ml (poate chiar 200ml dacă vreți ca salata sa alunece mai ușor pe gât) ulei de floarea soarelui sau de măsline, după cum ai dispoziție.
  • -4 pătlăgele roșii mai tari tăiate în dimensiuni apropiate de cubulețele de brânză si salam. 
 

Citește mai mult 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu